'Ten Hag gefrustreerd na mislopen Gakpo, wil alsnog aanvaller'

28 december 2022, 17:35

Cody Gakpo heeft zijn gewenste overstap naar de top van de Premier League zo goed als binnen. Niet naar Manchester United, dat lange tijd zijn bestemming leek, maar naar Liverpool. Het mislopen van Gakpo zou een grote teleurstelling hebben betekend voor Manchester United-trainer Erik ten Hag

ESPN schrijft op basis van 'bronnen' dat United uiteindelijk geen officieel bod uitbracht op de 23-jarige buitenspeler, die ook op 'tien' of in de spits uit de voeten kan. Binnenskamers zou Ten Hag zijn teleurstellling hebben uitgesproken tegenover de beleidsbepalers op Old Trafford dat de club er niet in is geslaagd zijn landgenoot binnen te halen. 

Lees ook: Stempel Ten Hag zichtbaar bij United: "Spelen met andere mentaliteit"

Na het vertrek van Cristiano Ronaldo hoopt Ten Hag alsnog een aanvaller aan zijn selectie toe te voegen. Na het mislopen van Gakpo wordt de club nog altijd in verband gebracht met de Portugees João Félix. Die zou graag vertrekken bij Atlético Madrid, maar zijn club lijkt vooral in te willen zetten op een tijdelijke overgang in de vorm van een huurperiode. Ook Arsenal is in de markt voor de WK-ganger, maar die club lijkt de pijlen voor nu te hebben gericht op Shakhtar Donetsk-aanvaller Mykhaylo Mudryk.

Dat Gakpo naar Liverpool trok was overigens niet geheel verrassend voor Ten Hag, denkt ESPN. De aanvaller wordt vertegenwoordigd door de Sports Entertainment Group (SEG), dat ook de zaken van de Manchester United-trainer behartigt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen