Moddergooien tussen vrouw Di María en Rami krijgt vervelend staartje

29 december 2022, 12:22

De Franse verdediger Adil Rami is al sinds de WK-finale in de clinch geraakt met verschillende Argentijnen. Na een korte periode van rust gooit Ángel Di María zijn vrouw olie op het vuur via Instagram. Het was redelijk rustig na de WK-finale rondom Rami, maar Jorgelina Cardoso is niet bang om slapende honden wakker te maken.

Het was eerst alleen wat moddergooien over de manier van juichen die Emiliano Martínez had tijdens en na de WK-finale. Maar de opmerkingen van Cardoso aan het adres van Rami beginnen toch persoonlijke vormen aan te nemen. "Angel kan je leren huilen, een vrouw goed te behandelen en doelpunten maken in finales. Gelukkig nieuwjaar", aldus de vrouw van de Juventus-speler.

Lees ook: Mbappé ligt niet wakker van Martínez: "Dat is niet mijn probleem"

Rami is na zijn relatie met Pamela Anderson aan de schandpaal genageld door de actrice. Ze noemde hem onder meer een 'monster met een dubbelleven'. De verdediger van Troyes ging hier met gestrekt been tegenin: "Ze wilde me verpletteren. Ze heeft nooit een aanklacht ingediend. Ik heb video's en foto's die kunnen weerleggen wat ze zei. Het is voorbij en ik wil geen familie meer van haar zijn", zei hij tegen de Franse krant Le Figaro.

Laten we hopen dat Rami het voorval laat voor wat het is, want dit kan nog wel eens vervelend gaan worden. Nadat de oud-international Martínez op Instagram uitmaakte voor 'de meest gehate man in het voetbal' leek het gezeur tussen de Fransman en de Argentijnen gesust, maar niks blijkt minder waar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voetbalvrouwen bemoeien zich er altijd mee. De vrouw van Ronaldo doet dat ook altijd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen