Messi niet de beste volgens Ancelotti: "Ik heb veel goede spelers gezien"

29 december 2022, 14:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na het WK is een groot deel van de voetbalwereld het er over eens dat Lionel Messi de beste voetballer aller tijden is. Maar voor Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti is dat niet het geval. "Ik heb Cruijff en Maradona zien spelen", vertelde de oefenmeester op een persconferentie. 

"Ik weet niet of Messi de beste speler ooit is. Het is niet eerlijk om zo'n uitspraak te doen, want ieder tijdperk heeft heel goede spelers. De woorden 'Messi is de beste speler ooit' zul je niet uit mijn mond horen. Ik heb heel veel goede spelers gezien. De winnaar van de Ballon d'Or [Karim Benzema, red] staat iedere dag op het trainingsveld hier", aldus de legendarische trainer van de Koninklijken

Lees ook: 'Al-Nassr gaat naast Cristiano Ronaldo ook voor Sergio Ramos'

Of het te maken heeft met de aanwezigheid van Messi's eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo bij Real Madrid laten we in het midden. De Portugese spits lijkt de discussie van beste voetballer ooit te verliezen van Messi, Ronaldo houdt zijn conditie op dit moment op pijl bij zijn oude club in Spanje. Het lijkt nagenoeg zeker dat de oud-speler van Manchester United naar het Saoedische Al-Nassr verkast, Messi lijkt zijn contract te gaan verlengen bij Paris Saint-Germain.

Ancelotti werd tijdens de persconferentie ook gevraagd naar een eventueel bondscoachschap bij Brazilië. "Ik weet niet of ze interesse hebben, want ze hebben geen contact met me opgenomen. Mijn situatie is helder: ik ben gelukkig met dit avontuur en ik blijf hier totdat Real Madrid me vertelt dat het voorbij is", concludeert de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

mooie woorden carlo

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen