'Opnieuw miljoenentransfer voor PSV? Twee clubs willen Madueke'

2 januari 2023, 07:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-aanvaller Noni Madueke (20) kan weleens de volgende buitenspeler worden van de Eindhovenaren die een mooie transfer gaat maken. Hoewel de talentvolle Engelsman mede door veel blessureleed dit seizoen nog weinig heeft kunnen laten zien in de formatie van Ruud van Nistelrooij, heeft hij zich in een geweldige oefenwedstrijd getoond aan AC Milan.

Volgens Corriere dello Sport is AC Milan daardoor overtuigd na de geweldige wedstrijd die hij speelde tegen de Italiaanse grootmacht en wil de Serie A-club zo snel mogelijk contact opnemen met PSV. Hoewel Van Nistelrooij heeft aangegeven dat er in principe geen spelers meer mogen vertrekken, hoopt i Rossoneri wel nog op een winterse transfer. Dan zou hij eerst een half jaar kunnen wennen om er vanaf het volgende seizoen definitief en klaargestoomd te staan.

Het Eindhovens Dagblad schreef eerder ook al dat PSV rekening houdt met in elk geval een zomerse transfer van de aanvaller. Daarbij werd de waarde getaxeerd op 'zomaar veertig of vijftig miljoen euro', aldus het regionale dagblad. Dat is een forse inschatting, zeker gezien het bedrag waarvoor de al jarenlang top presterende Cody Gakpo naar Liverpool vertrok in deze winterstop.

Lees ookBrands zet streep door genoemde naam als vervanger Gakpo bij PSV

Crystal Palace wil Madueke ook

AC Milan is niet de enige club die concreet werd gelinkt aan de Engelsman. Door de blessure van Daniel Braganca moet ook Crystal Palace een nieuwe vleugelaanvaller halen en daarbij wordt ook de naam van Madueke genoemd. Samen met Niclas Fullkrug en Youssoufa Moukoko (al lijkt hij vooralsnog onhaalbaar) prijkt Madueke op de lijstjes van de voormalige werkgever van Frank de Boer. Onduidelijk is of zij ook de financiële middelen hebben om toe te slaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

40 tot 50 miljoen voor een speler die zich door blessures de laatste jaren nauwelijks heeft kunnen ontwikkelen lijkt me erg gortig. Daarnaast is die blessure gevoeligheid zelf ook nog eens een factor die de prijs drukt. Zijn talent staat buiten kijf, maar kan me niet voorstellen dat een club meer dan een miljoen of 27 voor hem neer telt.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind zijn kloon Bakayoko veel beter dan Noni himself.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Erg leuke speler met zeker veel kwaliteiten. Ik zet alleen grote vraagtekens bij zijn fysieke gesteldheid, om die reden zou ik hem altijd verkopen als je een mooi bedrag kan krijgen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen