Van Dijk blijft in absoluut wonder geloven met Liverpool

2 januari 2023, 08:52

Ondanks een achterstand van maar liefst vijftien punten op koploper Arsenal, geeft Virgil van Dijk de moed nog niet op als het gaat om het geloof in de Premier League-titel. Een van de aanvoerders van Liverpool komt maandagavond in actie tegen Brentford en sprak voorafgaand aan dat duel met Mirror. Van Dijk laat weten dat hij nog steeds in een wonder gelooft. "Dit seizoen kan heel raar gaan lopen."

 

Van Dijk put kracht uit de WK-uitschakeling van Nederland tegen Argentinië, liet de verdediger weten na meest recente de overwinning tegen Leicester City. "Die uitschakeling heeft me gemotiveerd. We staan nogal wat punten achter, maar dit seizoen kan hele vreemde worden", sprak Van Dijk tegen Mirror.

Realistisch blijven

Van Dijk weet echter dat Liverpool moet hopen op een wonder. De centrale verdediger blijft daarom realistisch. "We moeten op dit moment nog niet denken aan de titel. We moeten ons concentreren op de wedstrijden die voor ons liggen. Als we blijven winnen, dan zien we wel. Ik ben altijd gemotiveerd, wil altijd winnen en geef altijd alles."

Liverpool kent een dramatisch seizoen en staat teleurstellend zesde. De ploeg van Jürgen Klopp pakte in zestien wedstrijden tot dusver slechts 28 punten. Echter wonnen The Reds de afgelopen vier wedstrijden op rij. "We willen blijven winnen, maar we moeten ook ons spel verbeteren en we weten dat we dat kunnen", vertelde de Nederlander.

In en tegen de nummer tien Brentford gaat Liverpool met Van Dijk, en misschien wel kersvers aanwinst Cody Gakpo, op zoek naar de vijfde overwinning op rij. Makkelijk zal dat ongetwijfeld niet gaan worden. Vorig seizoen eindigde dit duel in een spektaculaire 3-3 einduitslag. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen