'Marca spreekt zichzelf tegen na gerucht Newcastle en Ronaldo'

3 januari 2023, 16:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo lijkt toch niet meer terug te keren naar de Premier League. De 37-jarige aanvaller wordt dinsdag gepresenteerd bij zijn nieuwe club Al-Nassr en een gerucht over Newcastle United lijkt onjuist. Het Spaanse medium Marca spreekt haar eerdere berichtgeving dinsdagmiddag tegen.

Ronaldo zet dinsdag zijn handtekening onder een reusachtig contract bij Al-Nassr uit Saoedi-Arabië. Er werd door Marca echter geopperd dat de Portugees over een half jaar alweer terug kan keren naar de Premier League. Newcastle United, dat dit seizoen uitstekend presteert in Engeland, zou naar verluidt nog een late bestemming zijn voor Ronaldo. Newcastle is namelijk ook in handen van een Saoedische sjeik.

Lees ook: Dit gaat FC Barcelona doen op de transfermarkt in deze window

Als de huidige nummer drie van de Premier League zich zo plaatsen voor de Champions League, dan zou Ronaldo op huurbasis naar The Magpies verkassen. Dat gerucht lijkt echter met een behoorlijk korreltje zout te moeten worden genomen. Op Twitter krabbelde Marca namelijk al wat terug. 'Onze informatie was dat Cristinao bij Al-Nassr zou tekenen en dat is gebeurd. We hebben geen info over Newcastle.'

XXL-contract

Ronaldo wordt dinsdagavond in een uitverkocht stadion gepresenteerd door zijn nieuwe werkgever. De ex-speler van Sporting CP, Manchester United, Real Madrid, Juventus en nogmaals United gaat naar verluidt 200 miljoen euro opstrijken. Het contract van Ronaldo bij Al-Nassr loopt door tot medio 2025. Onlangs besloot United het aflopende contract met de superster na een onwerkbare situatie te verscheuren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen