Ten Hag geeft Van de Beek zeldzame kans in basis van United

3 januari 2023, 20:30

Donny van de Beek mag zich vanavond (21.00 uur) weer eens laten zien als speler van Manchester United. De middenvelder heeft van manager Erik ten Hag een basisplaats gekregen in de competitiewedstrijd tegen AFC Bournemouth. Van de Beek kwam dit seizoen nog amper in actie voor zijn club.

De 25-jarige middenvelder mocht zes keer eerder kort meedoen in de Premier League. Daarnaast was hij twee keer van de partij in de Europa League en eenmaal in de League Cup. Het drukke programma rond de feestdagen is echter ook voor Ten Hag reden om te rouleren. Daarom schuift hij Van de Beek weer eens naar voren om speelminuten te maken. Tyrell Malacia begint wel op de bank namens The Red Devils.

United doet het na een stroeve start inmiddels een heel stuk beter. Ten Hag krijgt de grootmacht steeds beter aan het voetballen en bezet momenteel met zijn ploeg de vierde plek in de Premier League. Dat zou aan het einde van de rit voldoende zijn voor een ticket voor de Champions League. Het verschil met koploper Arsenal is na zestien wedstrijden wel al elf punten. Bournemouth staat op de vijftiende plek.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; Casemiro, Eriksen, Van de Beek, Fernandes, Rashford; Martial.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen