'Terugkeer naar de Premier League lonkt voor gewilde Danjuma'

11 januari 2023, 15:55

Arnaut Danjuma kan deze maand terugkeren naar de Premier League. De aanvaller is een belangrijke schakel bij Villarreal, maar de Spanjaarden zijn naar verluidt bereidt om mee te werken aan een transfer. Er is vanuit de club echter geen haast om de aanvaller te laten vertrekken.

Danjuma is bezig aan zijn tweede seizoen bij Villarreal. De Ossenaar kwam anderhalf jaar geleden over van AFC Bournemouth, dat destijds in de Championship speelde. Danjuma speelde met die club echter ook in de Premier League en volgens het Engelse medium Sky Sports hebben onder meer Everton en Nottingham Forest belangstelling om hem terug te halen naar Engeland. Villarreal heeft zoals gezegd geen haast om Danjuma te laten vertrekken.

Lees ook: Wat kan PSV nog gaan doen in de winterse transferperiode?

Ook de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano weet dat Danjuma er goed op staat. Hij noemt geen namen van clubs, maar meldt wel dat de zaakwaarnemers van de Brabander in gesprek zijn met clubs uit heel Europa. Danjuma speelde tot op heden zes interlands voor Oranje en komt uit de jeugdopleiding van PSV. Hij brak echter door in het shirt van NEC Nijmegen en verdiende daar een transfer naar Club Brugge. Hij ligt tot medio 2026 vast bij Villarreal.

Rick Karsdorp

De tijd van Rick Karsdorp bij AS Roma lijkt erop te zitten. De rechtsback komt niet meer voor in de plannen van trainer José Mourinho en mag vertrekken uit het Stadio Olimpico. De Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio weet dat Karsdorp over belangstelling niet hoeft te klagen. In de Serie A zou Monza hem graag op huurbasis willen overnemen. Daarnaast heeft de ex-Feyenoorder in de Premier League opties met Southampton en AFC Bournemouth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen