Mogelijk kansen voor Ziyech bij Chelsea na blessure-update

11 januari 2023, 17:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Chelsea-trainer Graham Potter heeft woensdag een update gegeven over de fysieke gesteldheid van Christian Pulisic. De Amerikaan wordt voorlopig niet terug op het veld verwacht, wat positief kan uitpakken voor Hakim Ziyech. Daarnaast draait de geruchtenmolen rond de nummer acht van de Premier League nog altijd volop door.

Pulisic viel vorige week in het verloren duel met Manchester City al na 20 minuten spelen uit. Waar de club in eerste instantie verwachtte hem een aantal weken te moeten missen, is de prognose inmiddels flink bijgesteld. "We denken dat we hem een aantal maanden kwijt zijn", gaf Potter aan op een persconferentie. Daarnaast kan Chelsea voorlopig ook niet beschikken over Raheem Sterling, al wilde Potter zich nog niet wagen aan een termijn waarop hij de Engelsman terug verwacht. 

Voor Hakim Ziyech is het wrange nieuws mogelijk een uitkomst. De Marokkaan is dit seizoen veelvuldig veroordeeld tot een bijrol bij zijn club, maar is nu één van de weinige opties op de vleugels die niet wordt geteister door blessureleed. Aanwinst João Felix zou daar ook uit de voeten kunnen, maar de Portugees richt zich in eerste instantie op de rol van (schaduw)spits. 

Transfercarrousel

Na de komst van Félix is Chelsea vermoedelijk nog niet uitgewinkeld. Zo werd de club recent nog in verband gebracht met PSV'er Noni Madueke. Daarnaast zouden ook enkele huidigige Chelsea-spelers mogelijk een winterse overgang kunnen gaan maken. Pierre-Emerick Aubameyang kent vooralsnog een teleurstellend seizoen maar mag vanwege FIFA-reglementen enkel naar FC Barcelona terugkeren als hij van club wil verwisselen. Volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano staan de Catalanen daar niet negatief tegenover zodra Memphis Depay vertrokken is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen