Werkelijk alles gaat mis bij Chelsea bij absolute nachtmerrie voor Felix

12 januari 2023, 22:55

Chelsea zit in de hoek waar de klappen vallen. Vijf van de laatste zeven officiële duels gingen al verloren van The Blues en daar kwam donderdagavond een zesde bij op bezoek bij Fulham (2-1). Met de kersverse aanwinst Joao Felix in de basis moest de ommekeer juist worden ingezet, maar uitgerekend door hem ging het mis. Hij pakte een directe rode kaart en daarna gingen ze onderuit.

Het was al zeer opmerkelijk dat Felix in de basiself van Chelsea stond. De huurdeal met Atlético Madrid kwam formeel pas vandaag (donderdag) rond, maar gezien de dramatische vorm van The Blues besloot coach Graham Potter (foto) om de Portugees direct maar op het wedstrijdformulier te zetten. Met een fraaie panna na amper twee minuten leek het een fraaie avond te worden voor Felix, maar niets bleek minder waar.

Ruim een uur later werd hij namelijk met een directe rode kaart van het veld gestuurd, na een harde tackle op de enkel van Kenny Tete. Felix moest met een rode prent vertrekken bij een gelijke stand: uitgerekend voormalig Chelsea-speler Willian had Fulham na een klein half uur op voorsprong geschoten, Kalidou Koulibaly zorgde na de thee nog wel voor de gelijkmaker van The Blues, maar dat leverde uiteindelijk dus niets op.

Bekijk hier de rode kaart van Joao Felix

Zonder Felix kwam Fulham, dat door de dramatische prestaties van Chelsea en een eigen winning streak van vijf duels boven de opponent op de ranglijst blijft staan, tot een overwinning. Voormalig PSV-aanvaller Carlos Vinicius kopte na de rode prent van de Portugees raak. Daarbij ging ook keeper Kepa Arrizabalaga niet volledig vrijuit (zie onder). Tot overmaat van ramp viel ook Denis Zakaria nog geblesseerd uit. Een ongeluk komt nooit alleen, maar bij Chelsea lijkt momenteel echt alles mis te lopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen