Van de Beek reageert op dramatisch nieuws rond knieblessure

13 januari 2023, 20:20

Donny van de Beek heeft vrijdag voor de eerste keer van zich laten horen na zijn zware knieblessure. De middenvelder raakte onlangs in de wedstrijd tegen AFC Bournemouth en inmiddels is gebleken dat het seizoen voor de ex-Ajacied erop zit. Daar baalt hij natuurlijk enorm van.

'Ik ben heel erg teleurgesteld dat dit seizoen voor mij over is', schrijft Van de Beek met een foto vanuit zijn ziekenhuisbed via Twitter. 'Na een succesvolle operatie is het nu tijd om te beginnen met mijn revalidatie. Ik zal er alles aan doen om sterker terug te komen voor de club. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes. Dat betekent veel voor mij een mijn familie.'

Lees ook: Drama voor Donny van de Beek: streep door rest van het seizoen

Van de Beek (25) mocht tien dagen geleden tegen Bournemouth eindelijk weer eens meedoen namens United. Zijn wedstrijd kwam echter al in de eerste helft ten einde na een ongelukkige botsing met ex-Feyenoorder Marcos Senesi. Van de Beek leek deze maand op weg naar de uitgang van United, waar hij amper speeltijd krijgt. Hij stond op de nominatie om verhuurd te worden, maar dat gaat dus niet door.

Erik ten Hag

Het nieuws over de blessure van Van den Beek werd vrijdagmiddag gebracht door Erik ten Hag. De manager van The Red Devils ging op de persconferentie voorafgaand aan de derby tegen Manchester City in op zijn middenvelder. "Dit is verschrikkelijk voor hem, maar op de lange termijn ziet het er echt goed uit. Ik reken erop dat hij bij de start van de voorbereiding weer van de partij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen