'Noppert kan alsnog buitenlandse transfer maken, scouts op de tribune'

15 januari 2023, 14:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Kopenhagen is geïnteresseerd in de diensten van Andries Noppert. Dat meldt de Leeuwarder Courant  zondagmiddag op basis van bronnen binnen de club. Afgelopen zaterdagavond zouden er al enkele scouts van Kopenhagen op de tribune hebben gezeten om naar Noppert te kijken in de wedstrijd tegen AZ (0-2 verlies).

Volgens LC is Kopenhagen, dat momenteel de derde plaats bezet in de Deense Superliga, hard op zoek naar een vervanger voor de naar AZ vertrokken doelman Mathew Ryan. De 30-jarige Australiër kwam voor een half miljoen euro over van Kopenhagen en moet in Alkmaar de concurrentie aangaan met Hobie Verhulst. In die zoektocht zijn ze nu uitgekomen bij Noppert, die dus al uitgebreid gescout is.

Hoewel Kopenhagen zich nog niet officieel gemeld heeft in Heerenveen, moet de club dus wel rekening houden met een mogelijk vertrek van de boomlange sluitpost. Momenteel heeft Noppert nog een contract in Heerenveen tot de zomer van 2024.

Noppert staat bij meerdere clubs in de belangstelling, al is het onduidelijk welke clubs dit precies betreft. Sinds de doelman van Heerenveen op het WK in Qatar door voormalig bondscoach Louis van Gaal plotseling gepromoveerd werd tot eerste doelman, gaan er veel geruchten rond over zijn toekomst. Onder meer Ajax werd genoemd als mogelijke club voor Noppert, maar de Amsterdammers kozen voor een alternatief en namen Gerónimo Rulli over van Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen