PSG zet dramatische reeks voort en maakt titelstrijd weer spannend

15 januari 2023, 22:40

Paris Saint-Germain heeft voor de vijfde keer op rij niet gewonnen op bezoek bij Stade Rennes. De sterrenploeg ging zondagavond in het drijfnatte Stade de la Route de Lorient zelfs met 1-0 onderuit bij de nummer vijf van Frankrijk. Daardoor wordt de opmerkelijk zwakke reeks doorgetrokken en is de Franse titelstrijd opeens weer spannend. 

Kylian Mbappé – die een korte vakantie heeft genoten en daarom op de bank begon – was de meest opvallende afwezige in de basisopstelling van Paris Saint-Germain, maar Warren Zaïre-Emery was de meest opvallende basisklant. De verdedigende middenvelder was door zijn basisplaats de jongste speler ooit aan de aftrap in een officiële Ligue 1-wedstrijd.

Met hem had Paris Saint-Germain weliswaar de overhand op bezoek bij Stade Rennes, waar PSG de laatste vier officiële duels al niet had gewonnen (2-0, 1-1, 2-1 en 2-2). Maar als een gewaarschuwd mens oogde de formatie van Christophe Galtier niet bepaald, want ondanks dat Mbappé na een uur zijn driehonderdste officiële clubwedstrijd mocht noteren, toonde de club maar weinig beterschap ten opzichte van de vorige ontmoetingen.

Lees ook: 'PSG strooit met miljoenen en grijpt bijzonder salaris-record'

En daarvoor kreeg het de deksel op de neus, want Hamari Traoré opende verrassend de score voor de thuisclub (zie onder). Met Mbappé, Neymar en Lionel Messi op het veld speelde de sterrenensemble van PSG barweinig klaar, waardoor de voorsprong op nummer twee RC Lens slechts drie punten bedraagt en van die ploeg werd op nieuwjaarsdag nog verloren. Wordt de titelstrijd in de Ligue 1 nog spannend?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus wat zeuren wij over Ajax ? Zie PSG met wereldvoetballers......... De Ajaxspelers moeten een flinke schop krijgen dan kan Ajax alsnog kampioen worden. PSV is al gedegradeerd tot middelmaat. Sangaré ? De Jong ? Simons ? Madueke ? Veerman ? Alleen Benitez en Til kunnen er nog wat aan doen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen