Mohamed Ihattaren bij meer Nederlandse clubs aangeboden

16 januari 2023, 22:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De toekomst van Mohamed Ihattaren is omgeven door vraagtekens. De twintigjarige middenvelder is volgens het Eindhovens Dagblad door Juventus bij meerdere clubs aangeboden, maar in Nederland heeft nog niemand toegehapt.

PSV is een van de clubs die Ihattaren aangeboden kreeg, zo werd een tijdje geleden duidelijk. De zaakwaarnemer van de spelmaker meldde zich in Eindhoven met de vraag of zij de verloren zoon weer in de armen wilden sluiten. PSV hield de deur echter dicht.

In Nederland lijkt Ihattaren geen toekomst te hebben, maar vanuit buitenlandse competities is volgens bovengenoemde krant wel belangstelling voor het enfant terrible. Welke clubs een samenwerking met Ihattaren wel zien zitten, is niet bekend. Juventus wil de middenvelder graag verkopen of verhuren.

Het huurcontract van Ihattaren bij Ajax liep aan het begin van het jaar af. De aanvallende middenvelder is daardoor op dit moment weer speler van Juventus, maar in Turijn hoeven ze hem (voorlopig) niet terug. Het contract van Ihattaren bij de Oude Dame loopt nog door tot de zomer van 2025.

Lees ookVanenburg probeerde Ihattaren met Ronaldo-foto's te prikkelen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen