'Danjuma ontbreekt bij Villarreal en is aangeboden in Engeland'

18 januari 2023, 18:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arnaut Danjuma lijkt zijn laatste wedstrijd voor Villarreal te hebben gespeeld. De aanvaller ontbrak woensdag op het trainingsveld van de Spaanse club omdat hij nog altijd in Engeland is. Daar strijden meerdere clubs uit de Premier League om zijn handtekening.

Volgens het Spaanse medium Relevo is Danjuma nog niet teruggekeerd bij Villarreal, dat donderdag in de Copa del Rey tegen Real Madrid speelt. In plaats van zich te richten op die fraaie bekerwedstrijd is Danjuma bezig met een transfer. Het is geen geheim dat hij het wel ziet zitten om weer in de Premier League aan de slag te gaan. In die competitie speelde hij al eens in het shirt van AFC Bournemouth.

Nu lijkt de ex-speler van PSV, NEC Nijmegen en Club Brugge te zijn aangeboden bij vrijwel de volledige Premier League. Er schijnen zes clubs te zien die graag toe willen happen. In Engeland wordt gezegd dat het gaat om Bournemouth, Aston Villa, Everton, West Ham United, Nottingham Forest en Tottenham Hotspur Villarreal heeft Danjuma toestemming gegeven om te onderhandelen over een verhuur. Hij ligt tot medio 2026 vast in Spanje.

Champions League

Danjuma (25) streek in de zomer van 2021 neer bij Villarreal, dat liefst 25 miljoen euro betaalde aan Bournemouth. In 51 wedstrijden was de Brabander goed voor 22 doelpunten en vooral in de Champions League gooide hij hoge ogen. Tijdens seizoen 2021/22 deed hij het uitstekend met zijn club en werd de halve finale van dat toernooi gehaald. Dat zorgde logischerwijs voor veel belangstelling.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen