Transfer nabij? Memphis Depay slaat Barcelona-training over

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 januari 2023 – FC Barcelona bereidt zich voor op de achtste finale van de Copa del Rey, waarin AD Ceuta donderdag de tegenstander is. Woensdag ontbrak Memphis Depay (28) echter op het trainingsveld. Spaanse media speculeren dat zijn afwezigheid weleens verband zou kunnen houden met een op handen zijnde overgang van de Nederlandse aanvaller. 

Transfer nabij? Memphis Depay slaat Barcelona-training over

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Er stond namelijk een onderhoud tussen trainer Xavi Hernández en Memphis gepland waarbij een eventueel vertrek van de Nederlander onderwerp van gesprek zou zijn. Dat vertelde de oefenmeester op de persconferentie voorafgaand aan de oefensessie van woensdag, toen nog niet bekend was dat Memphis zich niet zou laten zien bij zijn club. 

"Of hij nu weg wil of niet, de situatie is niet makkelijk voor Memphis", vertelde Xavi de toegestroomde media. "Ik weet niet wat hij op dit moment wil, dat zal ik met hem gaan bespreken." Als het aan de trainer ligt, is er nog altijd een toekomst voor Memphis bij Barcelona, vertelde hij bovendien. "Ik heb geen nieuws over hem. Maar hij is een professional en ik ben erg blij met hem. Hij is een goede speler om er in de kleedkamer bij te hebben. In principe reken ik nog gewoon op hem."

Romano
Memphis wordt al tijden in verband gebracht met een overgang naar Atlético Madrid. De aanvaller zou persoonlijk al akkoord zijn met de Madrilenen over een contract tot medio 2025. Transferspecialist Fabrizio Romano meldde woensdag dat Barcelona inmiddels zou hebben besloten dat Memphis deze winter mag gaan vertrekken, maar dat de onderhandelingen met Atlético nog niet ten einde zouden zijn. 

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    LaLiga

    gerelateerd