Nieuw wapen in strijd om Bellingham: Gerrard wil Liverpool helpen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 januari 2023 – Liverpool versterkte zich deze winter al met Cody Gakpo, maar zou graag nog een toptalent aan de selectie toevoegen. The Reds hebben zich namelijk gemengd in de strijd om de handtekening van de negentienjarige Jude Bellingham. In die strijd krijgt het nu ook hulp van clubicoon Steven Gerrard.

Nieuw wapen in strijd om Bellingham: Gerrard wil Liverpool helpen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"De meest logische aankoop voor Liverpool zou Bellingham zijn", stelde de ex-middenvelder en nu clubloze trainer bij BT Sport. "Liverpool mist een lopende nummer acht die ook een doelpunt kan maken en hij voldoet aan die kwaliteiten. Ik weet zeker dat Bellingham slim genoeg is om Liverpool als optie te overwegen, waar hij kan samenwerken met een van de vijf beste trainers in de wereld", doelde hij op Jurgen Klopp.

Gerrard zelf zou zijn oude club willen helpen om Bellingham te overtuigen. "Ik wil hem heel graag bij Liverpool zien. Ik vlieg zelf wel naar Dortmund en neem hem mee uit eten. Ik denk dat het voor zijn ontwikkeling goed is om in Engeland te spelen. Zorg dat hij zijn agenda naar me stuurt en we spreken iets af", zei de Engelsman met een knipoog.

Idool
De uitspraken van Gerrard zullen Bellingham zeker niet koud laten. In het verleden heeft de middenvelder van Borussia Dortmund al eens aangegeven dat het Liverpool-icoon altijd zijn grote idool is geweest. Toch is nog niet gezegd dat zijn nieuwe bestemming al vast staat. Ook Real Madrid wil Bellingham naar verluidt graag binnenhalen, terwijl de vraagprijs van Dortmund waarschijnlijk niet mals zal zijn. 

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd