'Heuse leegloop bij PSV: opnieuw aanvaller in de belangstelling'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 januari 2023 – PSV dreigt opnieuw een aanvaller kwijt te raken. De pijlsnelle aanvaller Yorbe Vertessen staat in de belangstelling van Antwerp FC, waar oud-trainer van PSV Mark van Bommel de touwtjes in handen heeft. Dat meldt het Eindhovens Dagblad

'Heuse leegloop bij PSV: opnieuw aanvaller in de belangstelling'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vanaf het begin van het seizoen houdt de Belgische club de aanvaller al in de gaten. Volgens betrouwbare bronnen van de Noord-Brabantse krant geldt hij als een kandidaat om de ploeg te gaan versterken deze winter. De club is nog niet concreet geworden, maar de kans dat PSV Vertessen laat gaan is niet groot. 'Dat zou later in deze transferperiode misschien nog kunnen veranderen, als PSV voldoende aanvallers heeft aangetrokken', aldus PSV-watcher Rik Elfrink.

Lees ook: PSV wil druk op Feyenoord verder opvoeren op bezoek in Emmen

Kassa voor PSV
Met Cody Gakpo, Noni Madueke en Bruma heeft PSV al de nodige aanvallers verkocht. Aan die drie transfers heeft PSV zo'n tachtig miljoen euro overgehouden. Eerdere geruchten dat Vertessen door Anderlecht zou zijn benaderd voor een overstap, bleken op niets gebaseerd. Volgens de site Transfermarkt.nl ligt de transferwaarde van Vertessen, die in 2009 al naar de jeugd van PSV kwam, op zo'n 4,5 miljoen euro.

In mei van 2021 werd het harde werken van Vertessen beloond met een contractverlenging. Die verbintenis loopt tot 2025. Mark van Bommel is ook de trainer die Vertessen in 2019 bij het eerste elftal van de Eindhovenaren betrok. Vertessen kwam in totaal 72 keer uit voor de hoofdmacht van PSV. Daarin scoorde hij dertien keer en gaf hij acht assists.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd