Bale van voetbalveld naar golfbaan, eerste officiële toernooi al gepland

24 januari 2023, 10:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gareth Bale laat er geen gras over groeien. Tijdens zijn voetbalcarrière werd de Welshman al regelmatig gespot op de golfbaan, inmiddels heeft hij zich ingeschreven voor een officieel golftoernooi in de Amerikaanse staat Californië. Twee weken geleden kondigde Bale zijn voetbalpensioen aan. 

Dat kwam totaal onverwachts. Wat hij na zijn voetbalcarrière zou gaan doen liet hij in het midden. 'Ik ga richting een volgende fase van mijn leven. Het is een tijd van verandering, een kans op een nieuw avontuur', schreef de aanvaller destijds. Inmiddels is dus duidelijk waar hij zijn dagelijkse leven mee gaat invullen. Het AT&T Pebble Beach Pro-Am-golftoernooi is de eerste halte.

Toernooi van de sterren

Het golftoernooi wordt gehouden aan de westkust van Amerika en is onderdeel van de officiële PGA Tour maar staat er vooral om bekend dat de sterren een keer mogen meekijken met de profs. Bale gaat onder andere de strijd aan met acteur Bill Murray en NFL-speler Aaron Rodgers. 

Dat Gareth Bale altijd al gek was op golf heeft hij nooit onder stoelen of banken geschoven. De legendarische aanvaller van Tottenham Hotspur en Real Madrid werd na het gewonnen duel in de EK-kwalificatie met Hongarije gefotografeerd met een vlag waarop stond 'Wales, Golf, Madrid, in die volgorde'. Predrag Mijatovic, oud-speler en voormalig technisch directeur van Real Madrid, gaf Bale kritiek over zijn prioriteiten en sprak precies die woorden uit.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen