'Ajax, Feyenoord en PSV balen na besluit over Mees Hilgers'

24 januari 2023, 12:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente is niet van plan om Mees Hilgers deze maand nog naar Ajax te laten vertrekken. De 21-jarige verdediger moet in Amsterdam voor meer defensieve mogelijkheden zorgen, maar daar hebben de Tukkers geen boodschap aan. Het is niet de bedoeling dat Hilgers halverwege het seizoen weg gaat.

Dat nieuws wordt dinsdagmiddag gebracht door Tubantia. Dat medium weet dat Twente op den duur wel van plan is om Hilgers te verkopen, maar een winterse transfer is geen optie voor de huidige nummer vier van de Eredivisie. Hilgers kwam dit seizoen al zestien keer in actie namens Twente. Hij staat ook op het verlanglijstje van Feyenoord en PSV. De Rotterdammers wilden hem afgelopen zomer naar De Kuip halen, maar dat lukte niet.

Lees ook: Ajax hoopt Feyenoord én PSV af te troeven in strijd om Hilgers

Het is overigens niet de eerste keer dat Twente niet mee wil werken aan een transfer. Ramiz Zerrouki stond immers ook op de radar van Feyenoord, dat te horen kreeg dat er deze maand geen transfer gaat komen. Komende zomer kan de koploper eventueel weer aankloppen in Enschede. Dat geldt ook voor clubs met belangstelling voor Hilgers. Hij ligt nog tot komende zomer vast, maar Twente heeft de optie om dat contract met een jaar te verlengen.

Jan Streuer

De interesse van Ajax in Hilgers werd maandag gebracht door Valentijn Driessen van De Telegraaf. Jan Steuer, de technisch directeur van Twente, zegt tegen Tubantia echter dat hij vooralsnog niks heeft gehoord vanuit Amsterdam. Hij begrijpt wel dat de belangstelling toeneemt en verwacht dat Hilgers. De kans dat de jongeling in de zomer de deur van De Grolsch Veste achter zich dichttrekt is erg groot. Twente zal echter ook wat geld willen zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Appeltje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Twente in de CL? Hoop het niet , zijn dadelijk het halve elftal kwijt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat ook niet gebeuren . Ook hier draaft de media weer door . Twente en az bereiken(te) dat alleen om daarna bijna failliet te wezen . Het is altijd typisch dat als dit soort teams het een tijd goed doen men gaat overdrijven . Uiteindelijk zullen ajax psv en hopelijk feyenoord die plekken bezetten . En dan nog zie ik az eerder daar nog staan als twente . Twente valt vanzelf weer terug

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Groot gelijk. Twente kan als het een beetje meezit CL voetbal halen. De top 3 heeft afgelopen jaar gewoon zitten slapen.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Logisch.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen