'Verrassende move Danjuma is rond, Everton blijft met lege handen achter'

24 januari 2023, 16:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een shock-move in Engeland. Arnaut Danjuma leek de afgelopen dagen op weg naar Everton, maar hij staat inmiddels op het punt zijn handtekening te zetten onder een contract bij Tottenham Hotspur. De Londenaren hebben de aanvaller op het laatste moment weten te overtuigen niet voor Everton, maar voor hen te kiezen. 

Danjuma maakte in de zomer van 2021 de overstap van Bournemouth naar Villarreal. De aanvaller maakte tijdens zijn eerste seizoen in Spanje veel indruk. Met Villarreal reikte hij onder meer verrassend tot de halve finales van de Champions League, waarin Liverpool uiteindelijk te sterk bleek. Danjuma kon desondanks terugkijken op een geslaagd debuutseizoen in Spanje. Hij slaagde er echter niet in die lijn door te trekken. Danjuma kampte met blessureleed en eenmaal fit wisselde hij tussen bank en basis. De aanvaller was niet langer gelukkig bij Villarreal en is voornemens het seizoen elders af te maken.

Ajax en PSV hadden naar verluidt wel oren naar de komst van Danjuma, maar de speler zelf zag een terugkeer op de Nederlandse velden niet zitten. De keuze leek op Everton te vallen. Danjuma was al rond met de Engelse laagvlieger en onderging afgelopen weekend met succes zijn medische keuring. Zijn handtekening bleef echter uit. Tottenham Hotspur had aangeklopt bij de aanvaller en een overstap naar de ploeg van trainer Antonio Conte zag hij ook wel zitten. Fabrizio Romano meldde vanmiddag al dat Danjuma op weg was naar Londen en nu zou de deal zelfs al rond zijn. Tottenham Hotspur neemt de zesvoudig Oranje-international op huurbasis over van Villarreal.

Klap

Voor Everton is het mislopen van Danjuma een volgende klap. De club uit het blauwe gedeelte van Liverpool is bezig aan een dramatisch seizoen. Er moet snel iets gebeuren wil ze komend seizoen niet op het tweede niveau actief zijn. Everton nam maandag al afscheid van trainer Frank Lampard. Danjuma had de club de komende maanden doelpunten moeten bezorgen, maar die gaat hij dus proberen te maken in het shirt van Tottenham Hotspur. De Everton-fans blijven daardoor verbolgen achter...

De aanstaande move van Danjuma houdt de gemoederen op de sociale media in ieder geval flink bezig. Alle grapjes worden uit de kast gehaald. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen