'PSV wil Branthwaite voor miljoenen kopen, komst Sulemana ver weg'

27 januari 2023, 16:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV gaat proberen Jarrad Branthwaite definitief over te nemen van Everton. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De centrumverdediger komt momenteel op huurbasis uit voor de Eindhovenaren, maar men is overtuigd van zijn kwaliteiten waardoor hij definitief naar het Philips Stadion moet komen. De komst van vleugelaanvaller Kamaldeen Sulemana lijkt echter ver weg te zijn.

Branthwaite werd deze zomer door PSV gehuurd van het Engelse Everton en heeft zich langzamerhand in de basiself van trainer Ruud van Nistelrooij geknokt. Hij, en de technische beleidsbepalers van de Brabantse club, lijken inmiddels overtuigd van de kwaliteiten van Branthwaite en willen hem definitief inlijven. De Eindhovenaren verwachten zo'n vijf miljoen euro te moeten gaan betalen voor de centrumverdediger, die zich ook bij AS Roma in de kijker heeft gespeeld. PSV is momenteel met Everton in gesprek over de situatie.

Sulemana

Een tegenvaller voor PSV is dat het de komst van aanvaller Kamaldeen Sulemana uit het hoofd lijkt te kan gaan zetten De afgelopen dagen werd duidelijk dat de Eindhovenaren de snelle buitenspeler op hun verlanglijstje hebben staan, maar het Engelse Southampton lijkt er met de Ghanees vandoor te gaan.

De Engelse laagvlieger is naarstig op zoek naar versterking en zou volgens The Athletic maar liefst twintig miljoen euro hebben geboden op de aanvaller van Stade Rennes, die in de zomer ook nog op het verlanglijstje van Ajax stond. Door de hoge bedragen die met de deal gemoeid zijn lijkt PSV de komst van de twintigjarige aanvaller in ieder geval uit het hoofd te kunnen zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen