'PSV heeft aanvaller Man United in beeld, ook Januzaj genoemd'

27 januari 2023, 19:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV is nog steeds naarstig op zoek naar een aanvallende versterking. Door een hoog bod van Southampton op Kamaldeen Sulemana lijkt het lastig om hem binnen te halen, maar PSV heeft verschillende spelers in het vizier. Manchester United-aanvaller Anthony Elanga en Adnan Januzaj zouden in beeld zijn.

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad althans. Elanga, momenteel bankzitter bij het Manchester United van Erik ten Hag, zou de voorhoede van PSV moeten versterken. Het lijkt echter een hele klus te worden om hem binnen te halen, maar inmiddels is er al wel contact gelegd met Erik ten Hag. Het is de vraag hoe The Red Devils aankijken tegen een (tijdelijk) vertrek van de twintigjarige spits.

Een andere optie zou Sevilla-aanvaller Januzaj zijn. De Brabantse club heeft eerder al contact gehad met de Belgische speler, maar op dit moment lijkt dat niet concreet te gaan worden. De speler van Sevilla - uitgerekend ook de tegenstander van PSV in de Europa League - zou ook op het verlanglijstje van Valencia staan.

Lees ook: 'PSV wil Branthwaite voor miljoenen kopen

Duidelijk is in ieder geval dat PSV volop bezig is met het binnenhalen van een aanvaller. Ook Bryan Gil van Tottenham Hotspur werd gevolgd, maar hij lijkt niet naar Eindhoven te komen. Sevilla maakt werk van zijn komst en heeft daar volgens Fabrizio Romano ook de beste papieren voor.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen