Gravenberch en De Ligt weten Bundesliga-topper niet te winnen

28 januari 2023, 20:29

Bayern München heeft zaterdagavond in eigen huis niet weten te winnen van Eintracht Frankfurt. De ploeg van trainer Julian Nagelsmann had in de Allianz Arena grote delen van de wedstrijd het betere van het spel, maar wist dit niet om te zetten in een zege. Dankzij doelpunten van Leroy Sané en Randal Kolo Muani werden de punten gedeeld (1-1) en heeft koploper Bayern nog maar een voorsprong van één punt op achtervolger Union Berlin. 

Bayern begon sterk aan de wedstrijd en zette de nummer vijf van de Bundesliga flink onder druk In de 34e minuut was het dan eindelijk raak voor der Rekordmeister. Leroy Sané kreeg iets te veel ruimte van de Frankfurt-verdediging en schoot op aangeven van Thomas Müller uit de draai knap raak. Zo had Bayern de gewenste voorsprong te pakken en wist het deze vrij eenvoudig vast te houden tot aan de rust, waardoor Frankfurt na de rust moest komen. 

Dat deed de ploeg waar Mario Götze in de basis mocht verschijnen ook en Frankfurt bood sterk weerstand tegen de koploper van de Bundesliga. Matthijs de Ligt, die bij Bayern in de basis mocht beginnen, kon dan ook niet voorkomen dat Kolo Muani in de 69e minuut zijn ploeg op gelijke hoogte schoot. Nagelsmann greep vervolgens in en bracht onder meer

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch in de ploeg. 

Ondanks een flink slotoffensief wist Bayern echter niet meer tot scoren te komen, waardoor het voor de tweede keer op rij puntenverlies leidt in de Duitse competitie. Aankomende woensdag wacht de ploeg een uitwedstrijd tegen FSV Mainz. 

Lees ook: Gravenberch terug in de pikorde bij Bayern

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blind heeft ondanks dat hij niet speelt geen positieve invloed bij Bayern .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen