'Feyenoord klopt in zoektocht naar middenvelder aan bij Sparta'

28 januari 2023, 22:32

Feyenoord hoopt zich naar verluidt te gaan versterken met Sven Mijnans. De aanvallende middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Sparta Rotterdam, maar de stadgenoot wil hem graag wegplukken van Het Kasteel. Er zijn echter meer kapers op de kust voor de 22-jarige Mijnans.

Dat nieuws wordt zaterdagavond gebracht door Voetbal International. Volgens dat medium in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. De huidige koploper van de Eredivisie lijkt van plan snel een bod neer te leggen aan andere kant van Rotterdam. Mijnans wordt ook gevolgd door andere clubs uit Nederland, maar ook vanuit het buitenland is er belangstelling. Sparta zou rekening houden met een vertrek in deze transferperiode.

Lees ook: Feyenoord-target: "Dat is een club waar ik heel graag naartoe wil"

Mijnans werd geboren in Spijkenisse en voetbalde een jaar in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In de zomer van 2018 pikte Sparta hem op bij VV Spijkenisse en inmiddels is hij een belangrijke schakel bij de Spangenaren. Dit seizoen kwam hij tijdens alle competitiewedstrijden in actie namens de verrassing van de competitie. Daarin was Mijnans goed voor drie doelpunten en vijf assists. Zijn contract bij Sparta loopt tot medio 2024.

Thomas van den Belt

Eerder werd al door 1908.nl naar buiten gebracht dat Feyenoord gaat proberen om Thomas van den Belt over te nemen van PEC Zwolle. De 21-jarige middenvelder ziet het zeker zitten om naar De Kuip te verkassen, maar PEC laat hem deze maand liever niet meer gaan. Feyenoord kan Van den Belt komende zomer naar verluidt voor 800.000 euro ophalen. Het is echter geen geheim dat trainer Arne Slot zijn selectie nu nog wil versterken met een middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen