KNVB maakt scheidsrechter voor Feyenoord tegen PSV bekend

30 januari 2023, 18:19

De topwedstrijd tussen Feyenoord en PSV van aanstaande zondag wordt geleid door Danny Makkelie. Dat heeft de KNVB maandagavond bekendgemaakt.

Makkelie zal in De Kuip worden geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Joey Kooij is de vierde official, terwijl Dennis Higler (VAR) en Nils van Kampen (AVAR) vanuit Zeist te hulp kunnen schieten.

Het wordt de vijfde keer dat Makkelie een wedstrijd tussen Feyenoord en PSV fluit. De eerste keer was in 2013, toen de Rotterdammers dankzij doelpunten van Jean-Paul Boëtius en Graziano Pellè met 3-1 wonnen. In 2016 (0-2 voor PSV), 2018 (1-3 voor PSV) en 2021 (0-4 voor Feyenoord) was Makkelie ook de leidsman.

Dicht bij elkaar

Feyenoord en PSV staan zondag om 14,30 uur tegenover elkaar. De Rotterdammers hopen in het duel met de directe concurrent om de landstitel de koppositie te verstevigen. Het verschil tussen de titelkandidaten is vier punten in het voordeel van Feyenoord. Wint PSV, dan kan AZ (twee punten minder dan Feyenoord) de nieuwe koploper van de Eredivisie worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ChrisGeuze14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat was ook veruit de beste optie lijkt mij. Wel triest dat de knvb nog niet met een reactie naar buiten is gekomen tov de wedstrijd Twente-Feyenoord..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen