'PSV kan definitief streep zetten door komst begeerd tweetal'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 januari 2023 – De komst van Anthony Elanga en Adnan Januzaj naar PSV is definitief van de baan. In de zoektocht naar een vervanger voor de deze winter vertrokken vleugelspelers Cody Gakpo en Noni Madueke werden beiden genoemd als optie, maar de Eindhovenaren kunnen volgens het Eindhovens Dagblad een streep door hun namen zetten. 

'PSV kan definitief streep zetten door komst begeerd tweetal'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zowel Elanga als Januzaj had op huurbasis de overstap naar PSV kunnen maken, maar beiden lijken vooralsnog bij hun huidige werkgever te gaan blijven. In het geval van Elanga (20) is dat Manchester United. Erik ten Hag deed in het begin van het seizoen nog geregeld een beroep op de geboren Zweed, maar sinds de WK-break werd zijn inbreng steeds kleiner. De laatste drie Premier League-wedstrijden deed Ten Hag zelfs helemaal geen beroep op Elanga. 

Januzaj (27) brak in een ver verleden onder Louis van Gaal juist wél door bij Manchester United, maar verdween onder diens opvolger José Mourinho uit beeld op Old Trafford. Na verhuurbeurten aan achtereenvolgens Borussia Dortmund en Sunderland trok de Belg in 2017 definitief de deur in Manchester achter zich dicht om zijn loopbaan te vervolgen bij Real Sociedad. Die club liet hem afgelopen zomer transfervrij vertrekken naar Sevilla, maar ook daar komt Januzaj nauwelijks in actie. Desondanks zou hij deze winter in de zuid-Spaanse stad blijven. 

Vol op Hazard en Van Aanholt
Met het afvallen van het tweetal lijkt PSV vol in te zetten op Thorgan Hazard als opvolger van Gakpo. De 29-jarige Belg van Borussia Dortmund is naar verluidt al in Eindhoven om een tijdelijke overgang af te ronden. Bovendien zouden PSV en Dortmund nog onderhandelen over een al dan niet verplichte optie tot koop. Ook Patrick van Aanholt (Galatasaray) is al in Eindhoven. Hij moet de vervanger worden van Philipp Max, die op huurbasis naar Eintracht Frankfurt vertrekt.

Lees ook: PSV ambitieus: twee 'topaanwinsten' aanstaande én mogelijk buitenkansje

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd