Feyenoord slaat toch slag en legt 'makkelijk scorende spits' vast

1 februari 2023, 12:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft Nesto Groen officieel langer aan zich gebonden. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2026 in De Kuip houdt. De achttienjarige aanvaller mocht zich al meerdere keren laten zien aan trainer Arne Slot.

"Nesto speelt al sinds 2013 in onze Academy en heeft zich de afgelopen seizoenen sterk weten te ontwikkelen als een balvaste en makkelijk scorende spits. Daarnaast doet Nesto er dagelijks alles aan om een betere voetballer te worden. Het is dan ook niet voor niets dat hij dit seizoen al regelmatig heeft mogen aansluiten bij Feyenoord 1", aldus Head of Academy Rini Coolen op de clubwebsite over de contractverlenging.

Lees ook: Van den Belt wil zomerse transfer naar Feyenoord spoedig afronden

Groen speelt als vanaf de O10 bij Feyenoord en is de club dankbaar voor het vertrouwen. "Ik zie deze contractverlenging als een mooie waardering vanuit de club. Ik heb het onwijs naar mijn zin hier en ben zeer tevreden over hoe alles nu loopt. Het is fijn om te merken dat ook de club hier zo over denkt. Dat vertrouwen voelt erg goed voor mij en is een teken dat ik op de goede weg ben", vertelt de talentvolle goaltjesdief.

Transferperiode

Feyenoord heeft de transferperiode op deze manier toch nog goed afgesloten. De Rotterdammers pikten Neraysho Kasanwirjo op bij FC Groningen en hoopten zich op de valreep nog de versterken met een middenvelder. Er werd alsnog een poging gedaan om Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente, maar dat lukte niet. Daarnaast leek Thomas van den Belt hard op weg naar De Kuip. Hij maakt het seizoen echter af bij PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen