'Vrouw van Dani Alves weet genoeg na beschuldigingen'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023De problemen stapelen zich op voor Dani Alves. De rechtsback zit nog vast in Spanje op verdenking van verkrachting en ligt inmiddels ook in scheiding met zijn vrouw, zo melden diverse media in Spanje. Zijn vrouw Joana Sanz zou de aantijgingen jegens haar man inmiddels geloven.

'Vrouw van Dani Alves weet genoeg na beschuldigingen'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het 29-jarige model verwijderde vorige week alle foto's van haar Instagram-account waarop ze samen met Alves te zien was. Ze zou lang hebben nagedacht en tot de conclusie zijn gekomen dat ze het verhaal van het vermeende slachtoffer gelooft. Ze heeft aan een jurist laten weten te willen scheiden van Alves, zo schrijven de kranten. Het moet op die manier, omdat Alves zou hebben afgezien van een fysiek gesprek in de gevangenis.

Het nieuws over de scheiding is opvallend, want eerder sprak Sanz nog haar steun uit voor haar man. 'Ik weet wie mijn man is en weet hoe respectvol hij is', zei ze in een tv-programma van Antena 3. Ook plaatste ze een foto op Instagram waarop ze de hand van Alves vasthield, met de tekst 'samen'. Later verwijderde ze dus alle foto's met Alves. Dana Dinorah, de ex-vrouw van de verdediger, liet eerder al weten de beschuldigingen niet te kunnen geloven.

Nadat de Spaanse kranten schreven dat Sanz de beschuldigingen jegens haar man gelooft, plaatste ze zelf een bericht op Instagram. 'Ik wil duidelijk maken dat ik niet heb gesproken met de media of met een journalist', schreef ze. 'Als ik iets te melden heb, dan zal ik dat doen via mijn socialmediakanalen. Al het andere is speculatie. Ik waardeer de zorgen, maar er is een proces gaande dat niet verstoord moet worden.'

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd