Finalist Ten Hag dolt met Keane: "Gaat wel lukken, geen probleem"

2 februari 2023, 07:45   Bijgewerkt: 2 februari 2023, 07:50

Erik ten Hag mag zich gaan opmaken voor zijn eerste finale als manager van Manchester United. Na het tweeluik met Nottingham Forest wacht op 26 februari de eindstrijd van de League Cup, waarin het Newcastle United van Sven Botman wacht. De Nederlandse trainer deed woensdagavond na de tweede halve finale lachend een belofte aan United-legende Roy Keane. 

De Ierse voormalig aanvoerder van de club was bij het duel aanwezig als analist voor Sky Sports. Na afloop van het duel, dat United met 2-0 won op Old Trafford nadat het uitduel ook al in een 0-3 zege was geëindigd, vroeg Keane aan de Nederlander of hij twee gratis kaartjes voor de finale kon krijgen. "Dat gaat wel lukken Roy, geen probleem", lachte Ten Hag. 

De trainer had dan ook alle reden tot vrolijkheid. Hij zag zijn elftal in de tweede helft twee keer scoren via invallers Anthony Martial en Fred, terwijl ook Jadon Sancho na ruim drie maanden zijn rentree maakte. De 22-jarige vleugelspeler werd direct enthousiast toegezongen door de fans op Old Trafford en had voordat hij na een uur werd gebracht een lachend onderhoud met Ten Hag bij de zijlijn. Sancho speelde voor de verandering 'op tien'. "Ik weet dat hij daar ook uit de voeten kan, net als op de vleugel", zei Ten Hag na afloop. 

Lees ook: Ten Hag speelt op 26 februari voor zijn eerste prijs met United

Toch was Ten Hag ook kritisch op het spel van zijn ploeg. De openingstreffer viel pas na ruim een uur spelen, vooral de eerste helft kon beter wat Ten Hag betreft. "Het tempo was te laag, we creëerden niets en gaven kansen weg. Dat mag niet gebeuren. De tweede helft was wel wat beter", aldus Ten Hag. Voordat de finale in zicht komt speelt hij met zijn elftal nog twee Premier League-duels, zondag wacht Crystal Palace, waartegen de club twee weken geleden nog gelijkspeelde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen