Dit zei Vinícius Júnior tegen de spelers van Real Mallorca

6 februari 2023, 19:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vinícius Júnior werd zondag hard aangepakt door de spelers van Real Mallorca, maar de Braziliaan liet zich ook niet onbetuigd. El Chiringuito claimt te weten wat de 22-jarige aanvaller heeft gezegd tegen Pablo Maffeo en Antonio Raillo.

"Als je het voetbal verlaat, moet je op zoek naar een andere baan, want je zult nooit zoveel geld verdienen als ik", zou Vinícius Júnior naar de spelers van Real Mallorca hebben geroepen. "Hoe slecht ben je", zou hij eveneens hebben gezegd. Onduidelijk is of de Braziliaanse aanvaller heeft gezegd nadat Raillo het clublogo van Real Mallorca in zijn gezicht duwde.

Vinícius Júnior had het in de met 1-0 verloren wedstrijd regelmatig aan de stok met de spelers van Mallorca. Er werden veel overtredingen op hem gemaakt en hij werd zo geprovoceerd dat hij zelf ook op de bon ging. De spelmaker van Real Madrid zocht in de rust ook zwaar gefrustreerd de kleedkamers op. Daarvoor liet hij nog het Real Madrid-logo zien aan het thuispubliek.

Voor Real Madrid was het een vervelende middag op Mallorca. Door de 1-0 nederlaag staan de Madrilenen nu acht punten achter op FC Barcelona. Real Madrid komt pas over een kleine twee weken weer in actie in de Spaanse competitie. Eerst gaat de ploeg van trainer Carlo Ancelotti spelen voor de wereldtitel. Woensdag staat de halve finale tegen Al-Ahly op het programma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DjironWiratma03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat Vinicius ook beter moet gedragen op het veld!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen