Armando Obispo kwakkelt met vorm: "Hij heeft een mental coach nodig"

6 februari 2023, 23:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aad de Mos denkt dat Armando Obispo een mental coach nodig heeft. De verdediger van PSV pakte afgelopen zondag op een domme manier een rode kaart. Door deze rode kaart kwam PSV flink in de problemen tegen Feyenoord. 

Aad de Mos heeft in het verleden weleens gezgd dat Obispo één van de beste verdedigers is van Nederland, maar daar komt hij nu op terug. "Door dit soort fouten van Obispo kan PSV niet meedraaien om het kampioenschap en moeten ze zich gaan focussen op de tweede plaats", vertelt De Mos in een item met Rik Elfrink voor het Eindhovens Dagblad.

De oud-trainer van onder andere Ajax ziet dat er vele wisselingen zijn binnen het elftal van Ruud van Nistelrooij. "Door die vele wisselingen ontstaan er ook geen automatismes. Ga gewoon met Guti, Sangaré en Veerman spelen. En voorin met Hazard, De Jong en Simons. Dan blijf je gewoon presteren", vertelt de Mos.

Ajax nu favoriet?

Door het gelijke spel van PSV in Rotterdam tegen Feyenoord is de ploeg gezakt naar een vierde plaats in de Eredivisie. Ajax is over de ploeg uit Eindhoven heen gegaan. De achterstand op koploper Feyenoord blijft vier punten. Toch denkt De Mos dat de Eindhoven voor één ploeg bang moeten zijn. "Ajax maakt op mij de meeste indruk. De ploeg lijkt nu een vast elftal te hebben en dan gaat het lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Obispo is de grootste viezerik van PSV, reeds in eerdere wedstrijden gecontateerd, daarna Mwene gevolgd door Sangaré en in mindere mate Teze.👎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen