'Diego Simeone nog niet onder indruk van Memphis Depay'

6 februari 2023, 23:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Memphis Depay hoeft voorlopig nog niet te rekenen op een basisplaats bij Atlético Madrid. Diego Simeone is geschrokken van de fysieke gesteldheid van de Nederlandse aanvaller, die zich conditioneel zal moeten verbeteren om aanspraak te maken op een plek in de basiself.

Memphis maakte kortgeleden voor enkele miljoenen de overstap van FC Barcelona naar Atlético Madrid. De Oranje-international hoopt in de Madrileense hoofdstad zijn carrière nieuw leven in te blazen, maar voorlopig moet hij genoegen nemen met een plek op de reservebank. De teller staat na drie competitiewedstrijden op slechts twintig minuten, verdeeld over twee invalbeurten.

El Desmarque verwacht dat de situatie van Memphis bij Atlético Madrid niet snel zal veranderen, daar het hem aan wedstrijdritme ontbeert. "Hij moet ons helpen en wij moeten hem helpen zijn fysieke conditie te verbeteren", zei Simeone nadat Memphis zijn debuut voor de Madrileense club had gemaakt. De Nederlandse aanvaller heeft mede door blessureleed in clubverband dit seizoen nog maar weinig minuten gemaakt.

De kansen op een basisplaats voor Memphis worden verkleind door de goede vorm van zijn concurrenten Álvaro Morata en Ángel Correa. De Nederlandse aanvaller zou in theorie ook op de plek van Antoine Griezmann kunnen staan, maar de Fransman is (op dit moment) onbetwist. Atlético Madrid vervolgt de competitie komende zondag met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. De Madrilenen bezetten de vierde plaats in LaLiga.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ronaldsahasrara25
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, had ik al voorspeld. Hij is geen topper en hoort absoluut niet thuis bij een topclub! Overgewaardeerd door velen helaas.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen top ,en zeker geen teamspeler . Dus geef hem bij oranje ook geen belangerijke rol .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen