Jans is niet 'ontzettend stom' en heeft nog rekening open staan

8 februari 2023, 14:20   Bijgewerkt: 8 februari 2023, 14:28

Ron Jans kijkt enorm uit naar de kraker in de KNVB Beker tussen FC Twente en Ajax. De trainer van De Tukkers verwacht een mooie wedstrijd en verzekerde dat zijn ploeg het bekertoernooi serieus neemt. Jans hoopt donderdag alleen nog op goed nieuws vanuit de ziekenboeg.

Het is namelijk nog de vraag of Michal Sadílek, Mees Hilgers en Julio Pleguezuelo fit genoeg zijn om te spelen. "Ik denk dat alles goedkomt, maar dat kunnen op de wedstrijddag pas met zekerheid stellen", stelt Jans tegenover RTV Oost. De trainer van Twente verwacht een kolkende Grolsch Veste. "We doen het thuis fantastisch en hebben een geweldig publiek achter ons. Donderdag moeten we laten zien er nog een rekeningetje van FC Groningen open staat. We moeten top zijn."

Lees ook: Streuer ziet Jans stap naar topclub maken: "Ajax

Het is de tweede keer dat Twente en Ajax elkaar treffen. Eerder dit seizoen kwamen beide ploegen in de Johan Cruijff ArenA niet tot scoren, al hadden de bezoekers die wedstrijd eigenlijk moeten winnen. Jans is het daarmee eens, maar ziet dat er na het ontslag van Alfred Schreuder al wat is veranderd in Amsterdam. "De lucht is daar een beetje geklaard, het is een ander Ajax dan toen. Ze hebben twee overwinningen achter de rug en de negatieve tendens is wat weg."

Titelstrijd

Twente is, net als Ajax, nog altijd verwikkeld in de strijd om de titel in de Eredivisie. Toch is men in Enschede op dit moment niet bezig met de competitie, daar heeft Jans op gehamerd. "Ik zou het ontzettend stom vinden als we op twee gedachten gaan hinken. Al denk ik ook niet dat er bij de laatste zestien ploegen zijn die dat wel doen. Wij nemen deze wedstrijd logischerwijs super serieus. We moeten met het mes tussen de tanden spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen