Jans is niet 'ontzettend stom' en heeft nog rekening open staan

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 februari 2023 – Ron Jans kijkt enorm uit naar de kraker in de KNVB Beker tussen FC Twente en Ajax. De trainer van De Tukkers verwacht een mooie wedstrijd en verzekerde dat zijn ploeg het bekertoernooi serieus neemt. Jans hoopt donderdag alleen nog op goed nieuws vanuit de ziekenboeg.

Jans is niet 'ontzettend stom' en heeft nog rekening open staan

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is namelijk nog de vraag of Michal Sadílek, Mees Hilgers en Julio Pleguezuelo fit genoeg zijn om te spelen. "Ik denk dat alles goedkomt, maar dat kunnen op de wedstrijddag pas met zekerheid stellen", stelt Jans tegenover RTV Oost. De trainer van Twente verwacht een kolkende Grolsch Veste. "We doen het thuis fantastisch en hebben een geweldig publiek achter ons. Donderdag moeten we laten zien er nog een rekeningetje van FC Groningen open staat. We moeten top zijn."

Lees ook: Streuer ziet Jans stap naar topclub maken: "Ajax, waarom niet?"

Het is de tweede keer dat Twente en Ajax elkaar treffen. Eerder dit seizoen kwamen beide ploegen in de Johan Cruijff ArenA niet tot scoren, al hadden de bezoekers die wedstrijd eigenlijk moeten winnen. Jans is het daarmee eens, maar ziet dat er na het ontslag van Alfred Schreuder al wat is veranderd in Amsterdam. "De lucht is daar een beetje geklaard, het is een ander Ajax dan toen. Ze hebben twee overwinningen achter de rug en de negatieve tendens is wat weg."

Titelstrijd
Twente is, net als Ajax, nog altijd verwikkeld in de strijd om de titel in de Eredivisie. Toch is men in Enschede op dit moment niet bezig met de competitie, daar heeft Jans op gehamerd. "Ik zou het ontzettend stom vinden als we op twee gedachten gaan hinken. Al denk ik ook niet dat er bij de laatste zestien ploegen zijn die dat wel doen. Wij nemen deze wedstrijd logischerwijs super serieus. We moeten met het mes tussen de tanden spelen."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd