'Feyenoord laat Slot nu niet vertrekken; wel clausule in contract'

8 februari 2023, 15:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is niet van plan om trainer Arne Slot halverwege het seizoen te laten vertrekken. De succesvolle oefenmeester werd deze week plotseling gelinkt aan Leeds United, maar van een transfer in trainersland is geeen sprake. Wel weet men in Rotterdam-Zuid dat Slot er goed op staat in Europa.

Leeds klopt volgens Voetbal International nooit aan bij Feyenoord, maar houdt de verrichtingen van Slot wel in de gaten. Zo zou de laagvlieger uit de Premier League contact hebben gezocht met spelers, agenten, scouts en insiders die de trainer van Feyenoord beter kennen. Slot zou volgens Leeds een geschikte manager voor de club zijn, maar kiest nu voor een ander. Andoni Iraola van Rayo Vallecano gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag op Elland Road.

Lees ook: Bijlow-vervanger oogst nu al lof: "Onverstoorbaar en all-round"

Als er wel een club aan zou kloppen bij De Kuip, zou algemeen directeur Dennis te Kloese gelijk weer naar de deur wijzen. Hij weet volgens VI echter als geen ander dat Slot met zijn uitstekende prestaties er goed op staat in Europa. De oefenmeester wil ooit graag aan de slag in de Premier League en het is de vraag wanneer zich de eerste kans voordoet. Dat zou zomaar eens snel kunnen zijn, bijvoorbeeld komende zomer. Te Kloese vreest echter niet.

Clausule

Er werd rond de berichtgeving over Leeds ook veel gesproken over een clausule in het contract van Slot. Hij kan komende zomer voor een bepaald bedrag de stap maken naar een grotere competitie, al betekent dat niet automatisch dat hij dat gaat doen. Feyenoord zal de verbintenis van de succestrainer graag nog een keer willen opwaarderen en verlengen. De beslissing van Slot over zijn toekomst zal ook samenhangen met de loop van het huidige seizoen van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed bezig Kloese👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen