Ibrahimovic: "Ik ben nog steeds God, ik ben nog steeds nummer één"

9 februari 2023, 14:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan zelfvertrouwen is nog altijd geen gebrek bij Zlatan Ibrahimovic. De 41-jarige aanvaller herstelt sinds mei vorig jaar van een knieoperatie en traint inmiddels weer mee, waardoor zijn terugkeer aanstaande is. Ibrahimovic zegt zich nog altijd 'God' te voeren.

"Ik ben nog steeds God, ik ben nog steeds nummer één. Ik wil nog veel dingen bereiken, nadat ik veel tijd heb verloren in de afgelopen zeven à acht maanden", zegt Ibrahimovic tegen Sport Mediaset. De Zweed wordt ook gevraagd hoe hij omgaat met kritiek. Hij zegt zich daar niet druk om te maken.

"Het hoort erbij. Als je geen kritiek krijgt, dan zit je niet bij de top. Ik krijg al 25 jaar lang kritiek omdat ik de nummer één ben. Daar ben ik wel aan gewend." Ibrahimovic zegt dat de kritiek hem alleen maar motiveert. "Of ik me nog steeds God voel? Natuurlijk, daar is niets aan veranderd."

Mogelijk kan Ibrahimovic vrijdag al meedoen tegen Torino. Hij zegt zich goed te voelen. "Ik zit weer bij de selectie en voel me vrij in mijn hoofd. Ik heb de afgelopen periode alles gedaan om de club van buitenaf te helpen. Ik ben geduldig geweest om terug te keren op topniveau. Mijn herstel verloopt volgens plan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen