Feyenoord moet vrezen voor spits die zijn vader deze week al eens pijn deed

12 februari 2023, 09:00

Veel tijd om bij te komen is er voor Feyenoord niet na de krankzinnige bekerwedstrijd tegen NEC. De Rotterdammers vervolgen vandaag de strijd om de landstitel met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Dat is een van de weinige clubs die Feyenoord dit seizoen punten afhandig maakte in De Kuip. In samenwerking met Jack's blikt FCUpdate vooruit op de wedstrijd die om 14.30 uur van start gaat.

Feyenoord plaatste zich deze week voor de kwartfinale van de KNVB Beker door in een knotsgekke wedstrijd NEC opzij te zetten (4-4, w.n.s.). De Rotterdammers balanceerden lange tijd op de rand van uitschakeling, maar dwongen dankzij een ijzersterk slotoffensief een verlenging af. Daarin scoorde Feyenoord nog twee keer. NEC deed dat, ondanks een man-minder-situatie, echter ook. In de penaltyserie trokken de Rotterdammers aan het langste eind.

Arne Slot toonde zich na afloop van de wedstrijd tevreden over het bereiken van de volgende bekerronde, maar sprak tegelijkertijd zijn zorgen uit. Feyenoord had immers 50 (!) schoten nodig om vier doelpunten te maken, terwijl aan de andere kant de goals wel heel makkelijk werden weggegeven. Denk je dat Feyenoord zich vandaag tegen Heerenveen effectiever toont en vier doelpunten of meer maakt? Jack's biedt daar een odd van 6.75 voor. De odd voor geen enkel Rotterdams doelpunt is [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,5.60].

Aan de zijde van Heerenveen zijn door het vertrek van Amin Sarr naar Olympique Lyon de ogen gericht op Sydney van Hooijdonk. De zoon van Feyenoord-legende Pierre van Hooijdonk loodste de Friezen deze week naar de volgende ronde van de KNVB Beker door twee keer te scoren tegen NAC Breda. Vandaag hoopt hij opnieuw een oude club van zijn vader pijn te doen. Voor een of meer doelpunten voor Van Hooijdonk tegen Feyenoord staat een odd van 4.75. Denk je dat de spits de score opent? Daarop inzetten levert [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,10.50 keer de inzet] op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen