Juventus akkoord met Nederlands toptalent over contract tot medio 2027

16 februari 2023, 16:35

Verdediger Dean Huijsen gaat zijn contract bij Juventus verlengen tot en met de zomer van 2027. Hierdoor kunnen de Italianen clubs als Real Sociedad en RSC Anderlecht van zich afhouden. Deze clubs toonden ook al interesse in de 17-jarige verdediger.

Er werd dinsdag al gemeld dat Juventus druk bezig was met de verlenging van Huijsen, maar nu komt ook de Italiaanse transfergoeroe Fabrizio Romano met het nieuws dat de club echt gaat verlengen met de jonge Nederlander. Naast de verlenging van Huijsen gaat ook verdediger Danilo verlengen bij De Oude Dame.

Woensdagavond liet Huijsen zich al van zijn beste kant zien, want de verdediger maakte een schitterende goal in de wedstrijd tussen de beloftenploegen van Juventus en Foggia. De Nederlander dribbelde vanuit achteruit naar de goal van Foggia en haalde daarna verwoestend uit met zijn linkerbeen. Door deze goal won de ploeg van Huijsen met 2-1.

Lees ook: 'Nieuwe De Ligt' Huijsen maakt wereldgoal voor Juve-beloften  

Nieuwe De Ligt

In Italië wordt de verdediger ook al voorzichtig vergeleken met zijn voorganger Matthijs de Ligt. De verdediger van het Nederlands Elftal is deze zomer vertrokken naar Bayern München. Daar had de oud-Ajacied wat opstartproblemen, maar is hij wel uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler bij de Duitsers. Vanwege zijn lengte van 1.95 meter maakt Huijsen ook indruk met zijn fysieke kwaliteiten, waardoor de vergelijking met De Ligt van de grond kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen