Brian Brobbey laat onvrede blijken met één emoji op Instagram

19 februari 2023, 21:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Brian Brobbey denkt dat Adil Auassar goed is weggekomen tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Sparta Rotterdam. De spits van Ajax plaatst op Instagram een foto van een tackle van Auassar op zijn enkel, met een veelzeggende emoji.

Het moment deed zich voor in de tweede minuut van de blessuretijd, toen de eindstand (4-0) al was bereikt. Brobbey werd gelanceerd door een steekpass van Mohammed Kudus, nam de bal aan in het strafschopgebied en werd getorpedeerd door Auassar.

Brobbey ging naar het gras, maar scheidsrechter Pol van Boekel wees niet naar de strafschopstip. Ook videoscheidsrechter Stan Teuben vond het niet nodig om in te grijpen. Brobbey insinueert zelf echter dat hij in ieder geval een strafschop verdiende.