Domper voor Memphis en Atléti? 'Twijfels over inzetbaarheid tegen Real Madrid'

20 februari 2023, 16:17

Memphis Depay lijkt niet geheel ongeschonden uit het duel van Atlético Madrid tegen Athletic Bilbao te zijn gekomen. Daarmee is het mogelijk dat de ex-PSV'er de wedstrijd tegen stadgenoot Real Madrid mist. De aanvaller was dit weekend nog belangrijk, want had in het duel tegen Bilbao een aandeel bij de goal van AntoineGriezmann.

Zondag viel Memphis in de 72ste minuut in voor Yannick Carrasco bij een 0-0 stand. Een minuut na zijn invalbeurt legde de Nederlandse aanvaller de bal klaar voor Antoine Griezmann die door defensie van Bilbao kon dribbelen en de winnende treffer kon maken. Marca en AS melden komen nu met het zorgelijke nieuws voor Atlético Madrid naar buiten dat de Oranje-international klachten heeft overgehouden aan zijn invalbeurt.

Depay zou nu onderzocht moeten gaan worden en dan kan er gekeken worden of trainer Diego Simeone nog een beroep kan doen op de spits. Dit geldt ook voor de Argentijnse middenveler Rodrigo de Paul. De wereldkampioen liet zich na een uur vervangen in de wedstrijd tegen de nummer zeven van Spanje/

Lees ook: Mundo Deportivo ziet nieuwe realiteit voor Frenkie de Jong

In de winter kwam Depay over van FC Barcelona bij Atlético Madrid. Het is voor de aanvaller nog lastig om zijn plekje volledig te vinden, maar vorige week kon de Nederland dan eindelijk scoren tegen Celta de Vigo. Dit was gelijk een hele belangrijke goal, want hierdoor gingen de Madrilenen er met de winst vandoor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen