Van Aanholt heeft misstappen weggespoeld en gelooft in ommekeer PSV

22 februari 2023, 19:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Patrick van Aanholt weigert de handdoek al in de ring te gooien wat betreft de Europa League. De linksback van PSV weet dat hij en zijn ploeggenoten flink aan de bak moeten om Sevilla na de 3-0 nederlaag van vorige week alsnog uit te schakelen. De zeperd op bezoek bij FC Utrecht heeft Van Aanholt achter zich gelaten.

"Het knopje is omgezet, we moesten verder", vertelde Van Aanholt via de clubkanalen van PSV. "Ik ga met hetzelfde gevoel de wedstrijd in. We hebben bij Utrecht twee dure punten laten liggen en missen nu even de aansluiting met de top. Maar dat heeft geen invloed op de wedstrijd van donderdag. We hebben in Sevilla ook laten zien dat we uitstekend kunnen voetballen. Maar het gaat om het afmaken van de kansen en dat moeten we donderdag zeker doen."

Lees ook: Van Nistelrooij zinspeelt op 'truc zoals bij Nederland - Argentinië'

PSV ging vorige week hard onderuit, maar was zeker niet de mindere in Sevilla. Toch kwam de dikke 3-0 nederlaag behoorlijk hard aan. Van Aanholt pikte juist de positieve punten eruit. "De eerste helft was prima, we hebben ons laten zien. Het tegendoelpunt vlak voor rust was het keerpunt in de wedstrijd. Als ze die bal niet maken, zou het een andere wedstrijd zijn geworden. Maar dat is allemaal verleden tijd, we kijken vooruit naar donderdag. Ik merk geen spanning in het team, dat komt misschien later nog."

Philips Stadion

De ervaren linkspoot hoopt dat het Philips Stadion donderdagavond (18.45 uur) gaat kolken. Dan heeft hij vertrouwen in een goede afloop voor de thuisploeg. "We staan natuurlijk met 3-0 achter en moeten er dus minimaal drie maken. Ik heb vertrouwen in ons team, zeker met de fans achter ons in het stadion. Zodra we een doelpunt maken, weet ik zeker dat de tweede en derde ook kunnen vallen. Dat vertrouwen heb ik altijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij PSV geloven ze in sprookjes. Ondanks zo'n gatenkaas zal misschien een kleine overwinning mogelijk zijn, maar Spaanse club zijn gewoon beter dan PSV, als staan die clubs 11e of 12 e in La Liga, dus PSV wordt uitgeschakeld.😎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen