Kritische Slot wijst schuldige aan bij tegendoelpunt Feyenoord

26 februari 2023, 15:01

Arne Slot zag Feyenoord bij vlagen erg goed voetballen in Sittard, maar is niet geheel tevreden op het optreden van zijn ploeg in Limburg. De oefenmeester van de Rotterdammers baalt voornamelijk van de manier waarop Feyenoord de goals weggaf en van de hoeveelheid aan kansen de thuisploeg uit standaardsituaties wist te creëren. Bij ESPN gaf Slot zijn reactie na de wedstrijd. 

"Ik vond het in hele grote gedeeltes van de wedstrijd een goede wedstrijd van ons, maar ik vond het ook wel wat onvolwassen", doelt Slot op het feit dat Fortuna Sittard zich in het tweede bedrijf tot twee keer toe wist terug te knokken in de wedstrijd. De trainer van de Rotterdammers vond dat zijn ploeg er bij allebei de tegengoals niet goed uitzag: "Je moet negentig minuten lang scherp zijn en dan kan je een man niet zomaar laten lopen."

Volgens de trainer viel Alrieza Jahanbakhsch de 1-3 van Fortuna Sittard aan te rekenen. Hij zag dat Feyenoord gedurende de hele wedstrijd moeite had met de standaardsituaties van de thuisploeg, waar uiteindelijk ook de 2-4 uit viel: "Ik denk dat bijna elke hoekschop tot een doelpoging van Fortuna Sittard heeft geleid, maar dat moet er wel uit", toont de trainer zich kritisch. "We zaten helemaal niet met hem in duel en als er zoveel man van ons in ons eigen strafschopgebied staat, verwacht je wel dat iemand in dat duel gaat."

Over het algemeen was de trainer wél te spreken over het optreden van zijn ploeg, dat in het eerste bedrijf al het verschil wist te maken tegen de Limburgers: "We waren erg rustig en goed aan de bal, vooral Mats Wieffer konden we veel in het spel betrekken en speelde heel dominant. De zijkanten deden het ook aardig, dus dat was uitstekend. We hebben wel vaker zo goed gespeeld, maar meestal lukt het ons niet om dat zo duidelijk te vertalen in de score", besluit Slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen