Romano Denneboom roemt opvallende Eredivisie-uitblinker

27 februari 2023, 19:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Romano Denneboom heeft afgelopen weekend genoten van het spel van Mats Seuntjens. De aanvallend ingestelde middenvelder liet Fortuna Sittard onlangs achter zich voor RKC Waalwijk en draait daar geweldig. Op bezoek bij sc Heerenveen gaf de geboren Bredanaar liefst drie assists.

"Mats Seuntjens van RKC staat op 10 en is mijn speler van de week", laat Denneboom weten in gesprek met De Telegraaf, waarvoor hij een Team van de Week samenstelde. Hij verkiest Seuntjens daarmee boven onder meer Mats Wieffer, Xavi Simons en Johan Bakayoko. "Heerenveen speelde lang erg goed, maar deze ommekeer was ongelooflijk. Als je hem ziet lopen, denk je nog steeds dat hij een jongen is die even leuk gaat ballen op het pleintje."

Bekijk ook: Lang reageert ludiek op actie van vandalen: "En nou wegwezen!"

Seuntjens speelde een hoofdrol tijdens de ruime 1-4 overwinning op Heerenveen. Zodoende is RKC na 23 wedstrijden met 32 punten terug te vinden op de achtste plek en wordt er gedroomd van Europees voetbal. "Hij was de belangrijkste man van de wedstrijd, met liefst drie assists. Hij heeft zó veel in zich, het lijkt heel gemakkelijk. Een club als RKC mag enorm blij zijn met een speler met zijn kwaliteiten", aldus Denneboom over Seuntjens.

Mats Wieffer

Denneboom kiest in zijn team ook voor Jasper Cillessen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko, Milos Kerkez, Wieffer, Simons, Oussama Tannane, Bakayoko, Ricardo Pepi en Million Manhoef. Vooral Feyenoorder Wieffer maakte indruk over de rapporteur. "Zijn manier van juichen was alsof hij dit al zes jaar op rij regelmatig doet in de top van Nederland. Hij speelt nu echt met veel vertrouwen, eist ballen op en weet dan direct al wat voor goeds hij ermee gaat doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen