Groot compliment voor Wout Weghorst krijgt tienduizenden likes

2 maart 2023, 14:00   Bijgewerkt: 2 maart 2023, 14:06

Hij heeft nog maar één keer gescoord voor Manchester United, maar Wout Weghorst wordt desalniettemin zeer gewaardeerd op Old Trafford. Dat blijkt wel uit een tweet die de club van trainer Erik ten Hag na afloop van de gewonnen FA Cup-wedstrijd tegen West Ham United (3-1) heeft geplaatst.

'De definitie van een teamspeler. Ga zo door, Wout', stuurde Manchester United enkele uren na het laatste fluitsignaal de wereld in. De tweet heeft op het moment van schrijven bijna zestigduizend likes ontvangen en krijgt veel positieve reacties.

'Ik zou willen dat we hem in de zomer hadden vastgelegd', schrijft iemand. 'Ik heb hem afgelopen week live op Old Trafford en Wembley gezien. Hij werkt keihard, zet druk en geeft alles. Hij scoort nog niet, maar de kansen die hij creëert zijn fantastisch. Doelpunten zullen komen. Het is een echte teamspeler', aldus een ander.

Ten Hag liet zich na afloop van de wedstrijd tegen West Ham United ook lovend uit over Weghorst, die inmiddels dertien wedstrijden (allemaal basisplaatsen) voor Manchester United heeft gespeeld. De Engelse pers was verdeeld over het optreden van de Nederlandse aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die jongen cijfert zichzelf gewoon volledig weg zodat de spelers om hem heen kunnen excelleren.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze zeiden over Kuijt ook dat hij de top niet zou halen. Zo zie je maar waar je ook met hard werken kunt komen.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Ihattaren ditzelfde kan opbrengen ligt de weg naar de top open. Zoveel spelers met verschrikkelijk veel talent zonder werklust. Doodzonde.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen