Beelden: Van Boekel geeft antwoord op Kasanwirjo en boze spelers Heerenveen

4 maart 2023, 20:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

ESPN heeft beelden gedeeld van de manier waarop de arbitrage de bekerwedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord (0-1) beleefde. Scheidsrechter Pol van Boekel liet in de wedstrijd een mogelijke overtreding van Neraysho Kasanwirjo op Osame Sahraoui onbestraft, terwijl Heerenveen een penalty wilde. 

Op de beelden, die in hun volledigheid op YouTube te vinden zijn, is te zien en te horen hoe Van Boekel communiceert met de spelers van Heerenveen en Feyenoord. Nadat Kasanwirjo zegt 'hij gaat al liggen voordat hij wordt geraakt', reageert Van Boekel: "Weet ik. Ik zie contact, maar voor mij is het niet genoeg." Hij wordt in zijn besluit gesteund door de videoarbitrage.

In een verkorte versie van de beelden, die op Twitter is gepubliceerd, is een grappig moment te zien tussen Van Boekel en Sydney van Hooijdonk. Nadat Van Hooijdonk een bal tegen zijn neus kreeg en dat duidelijk probeerde te maken aan Van Boekel, wilde de scheidsrechter dat niet geloven. Hij meende een handsbal te zien. In de pauze kwam hij daar toch op terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen