Sneijder vermoedt dat Van Nistelrooij Xavi Simons na afloop de waarheid vertelde

6 maart 2023, 21:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder vermoedt dat PSV-trainer Ruud van Nistelrooij na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (0-1 zege) een moment heeft genomen om Xavi Simons aan te spreken. Een technisch hoogstandje van de jonge spelmaker was in de ogen van Sneijder onnodig. 

Na twintig minuten leverde Simons een opmerkelijke pass. Nadat hij wegdraaide bij Lars Nieuwpoort en de nodige ruimte had, legde hij de bal stil onder zijn rechtervoet, om 'm in een vloeiende beweging met zijn linkervoet aan Fábio Silva af te geven. "Daarvoor ga je naar het stadion. Hij kan verschrikkelijk goed voetballen", vindt Jan Boskamp.

Sneijder heeft zijn bedenkingen bij de actie. "Deze had hij ook normaal kunnen en misschien wel moeten spelen. Maar dit is leeftijd. Ik weet zeker dat hij dit na de wedstrijd van Ruud te horen heeft gekregen." 

Simons kreeg dit seizoen veel complimenten voor de flair die hij in zijn eerste seizoen heeft toegevoegd aan PSV, maar was de laatste weken niet in grote doen. Andy van der Meijden denkt dat Simons inmiddels een kantelpunt is gepasseerd. "Nu was hij niet bezig met de tegenstander. Een paar wedstrijden deed hij dat wel en was hij alleen maar aan het zeiken op het veld. Nu is hij gewoon gefocust op het voetbal en dan zie je hoe goed hij kan voetballen. Dat is niet normaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Simons is een echte Ajax-speler, beetje show, beetje acrobatiek net als Antony. Helaas scoort Xavi niet in elke wedstrijd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen