Feyenoord wordt steeds fitter; slechts drie afwezigen tegen Shakhtar

8 maart 2023, 11:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord reist woensdag met 23 spelers af naar Polen voor de heenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. In de achtste finales van de Europa League zijn Justin Bijlow, Quinten Timber en Patrik Wålemark zoals verwacht nog niet van de partij. Zij staan nog een tijdje buitenspel vanwege een blessure.

Buiten de drie langer afwezigen is de selectie van trainer Arne Slot goed uit een zwaar programma gekomen. Feyenoord heeft de laatste weken veel wedstrijden achter de rug en moest in die duels regelmatig diep gaan om de overwinning over de streep te trekken. Zo werd er in de KNVB Beker in de slotfase pas gewonnen bij sc Heerenveen en viel de winnende treffer tegen FC Groningen afgelopen weekend in de 88e minuut.

Lees ook: Hartman dolt Van der Meijde met cadeautje: "Heb je een keer een mooie"

Slot krijgt in zijn selectie steeds meer mogelijkheden. Gernot Trauner keerde onlangs al terug, maar een rentree in de basiself zat er nog niet in voor de ervaren Oostenrijker. Datzelfde geldt door Sebastian Szymanski. Hij heeft sinds zijn blessure echter pas een wedstrijd gespeeld. Afgelopen zaterdag mocht hij ruim twintig minuten meedoen tegen Groningen. De komende duels zullen Trauner en Szymanski meer minuten moeten maken.

Persconferentie Slot

Feyenoord vliegt woensdagmiddag naar Polen, waar de wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Legia Warschau. Daar zullen de Rotterdammers woensdagavond nog een training afwerken. Daarnaast staat Slot samen met Szymanski de pers te woord op de vooruitblikkende persconferentie. De wedstrijd tussen Shakhtar en Feyenoord begint donderdagavond om 21.00 uur. De koploper van de Eredivisie is als enige Nederlandse club over in de Europa League.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop dat ze winnen !! Feijenoord speelt een prima seizoen dus het moet zeker mogelijk zijn om door te gaan 👍🏼

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen