Shakhtar-trainer niet bang voor return: "Met ons ben je niet zomaar klaar"

10 maart 2023, 10:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ondanks de late remise tegen Feyenoord houdt Shakhtar Donetsk-trainer Igor Jovicevic hoop op een goed resultaat in de return. De coach vindt dat zijn ploeg niet mag klagen na het 1-1 gelijkspel in Polen tegen de Rotterdammers. Shakhtar kwam laat op voorsprong, maar in de slotfase scoorde invaller Ezequiel Bullaude nog de gelijkmaker.

Jovicevic weet ook dat zijn ploeg goed wegkwam, maar vindt ook dat het nog lang niet gespeeld is. "Het was moeilijk, Feyenoord is een goede ploeg. Maar we doen nog mee", vertelt de oefenmeester op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen de ploeg uit Rotterdam. "Feyenoord verdiende het doelpunt zeker. Maar al ben je honderdvoudig kampioen van Nederland, met ons ben je niet zomaar klaar."

De selectie is erop gebrand een goed resultaat te behalen voor de landgenoten die zwaar te lijden hebben onder de Russische invasie, die nu al meer dan een jaar bezig is. "We spelen en vechten voor het leger van Oekraïne, dat ons beschermt. Het is onze kracht dat we toch trainen, dat we toch twintig uur in de bus zitten voor een wedstrijd, heen en terug", vertelt Jovicevic.

Lees ook:  Slot loopt kwaad naar binnen en wijst met beschuldigende vinger

Volgende week is de return in Rotterdam en dan gaat Shakhtar er weer vol voor. Voor de trainer is het te hopen dat er weer wat spelers terugkeren in de selectie, want bij de Oekraïners waren een hoop geblesseerden, vooral in de defensie. "We misten veel spelers vandaag. In Rotterdam is Feyenoord nog sterker, maar we zullen er staan. Ook als we weer niet kunnen opbouwen", aldus Jovicevic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen