Sneeuw in Deventer: nog twijfels bij doorgaan Go Ahead Eagles - RKC

10 maart 2023, 17:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het lijkt nog de vraag of de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk doorgang kan vinden. Deze ploegen treffen elkaar vanavond (20.00 uur) in Deventer, maar daar is de laatste uren de nodige sneeuw gevallen. Op Twitter is een foto te zien met een wit veld in De Adelaarshorst.

Via Twitter plaatst ESPN-commentator Leo Oldenburger een foto vanuit het stadion. Daarop is duidelijk te zien dat er in Deventer een flink pak sneeuw is gevallen. Het speelveld lijkt er zodoende niet bepaald goed bij te liggen. 'Het sneeuwt ook in Deventer. Nog afwachten of hier vanavond gevoetbald wordt', zegt Oldenburger bij zijn foto. De KNVB zal die knoop de komende uren door moeten hakken.

De wedstrijd is voor beide ploegen belangrijk in de mogelijke strijd voor een plekje in de play-offs voor Europees voetbal. RKC heeft na 24 wedstrijden al 32 punten en is de nummer acht van de ranglijst. Go Ahead heeft 26 punten en is terug te vinden op de twaalfde plek. In Deventer wordt ook nog gedroomd van de play-offs, maar met een schuin oog zal de degradatiezone ook nog in de gaten gehouden worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen