Tom Egbers kan volgens Vandaag Inside 'niet meer op televisie'

11 maart 2023, 08:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan tafel bij Vandaag Inside werd het Volkskrant-artikel over misstanden bij NOS Studio Sport vrijdagavond besproken. Presentator Tom Egbers kan volgens Chris Woerts "niet meer op televisie" verschijnen. In het bewuste artikel wordt Egbers beschuldigd van (seksuele) intimidatie en pestgedrag op de werkvloer. Johan Derksen vindt de sterrenstatus van de presentator maar vreemd; "Hij doet niets anders dan de autocue voorlezen, hij heeft nog nooit wat uit zijn hoofd kunnen vertellen." 

Ook Jack van Gelder wordt besproken. Hélène Hendriks kan zich niet vinden in de beschuldigingen aan het adres van Van Gelder, met wie ze vaak samenwerkt. "Altijd correct, nooit iets gemerkt", merkt ze op. "Jij bent ook iemand die van zich afbijt", denkt presentator Wilfred Genee. "Daarom ben ik misschien ook geen goede graadmeter", beseft Hendriks. 

Van Gelder wordt door oud-collega Aicha Marghadi beschuldigd van het maken van een 'ongepaste opmerking'. Ook zou hij een vrouwelijke collega achter de schermen een 'hoer', of iets van die strekking, genoemd hebben. In de talkshow HLF8 zei Van Gelder eerder deze week dat zijn opmerking richting Marghadi voor hemzelf 'een grap' was. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen